Balıkesir’de Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 10 Yaralı
Balıkesir'de minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 10'dan fazla kişi yaralandı.

Balıkesir’de Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 10 Yaralı
Balıkesir’in Kepsut ilçesinde meydana gelen feci kazada, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 10’dan fazla kişi ise yaralandı.
Kaza Kepsut Kara Yolu’nda Meydana Geldi
Edinilen bilgilere göre, Balıkesir kent merkezinden Dursunbey ilçesine yolcu taşıyan 10 VZ 975 plakalı minibüs ile 10 F 4728 plakalı otomobil, Hotaşlar kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs devrilirken, otomobilde de ciddi hasar meydana geldi.

Ambulanslar Olay Yerine Sevk Edildi
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 10’dan fazla kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.
Kepsut-Dursunbey Kara Yolu Trafiğe Kapandı
Kazanın ardından, Kepsut-Dursunbey kara yolu bir süre trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen ekipler, kazaya karışan araçları kaldırarak yolu tekrar ulaşıma açtı.

İnceleme Başlatıldı
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer kazanın nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Olay yerinde yapılan incelemeler devam ediyor.
İHA
Kontrolsüz Çıkış Kazayla Bitti! Yaralı Var