GündemTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Münaza Turnuvasi Gerçekleştirildi

Balıkesir’de Münaza Turnuvasi Gerçekleştirildi

Balıkesir’de, 2022 Junior Chamber International (JCI) , JCI Dünya Başkanı Yardımcısı Altuğ Mehmet Türkdalı ve 2019 JCI Türkiye Senatör Başkanı Atilla Erdağ’ın Jüriliğini yaptığını Münazara turnuvası gerçekleşti.

JCI İzmir ve JCI Balıkesir olarak ortak düzenlenen, Ayvalık Gelişim Kampında gerçekleşen etkinlikler; Topluluk önünde konuşma, münazara eğitimi, etkin liderlik, hafıza teknikleri, motivasyon becerileri, etkili iletim ve ayrıca beden dili eğitimleri oldu.

Katılımcılardan Berkan Aytek: ‘’ Katılımcı olan şubelerimiz JCI Avrasya, JCI Kadıköy, JCI Boğaziçi,JCI Kıbrıs, JCI Bahçeşehir, JCI İstanbul katılımları için ayrıca teşekkür ederiz’’dedi.

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Emre Eroğlu: “JCI, 4 temel fırsat alanında (Bireysel Gelişim, Toplumsal Gelişim, İş Dünyası Fırsatları, Uluslar Arası İlişkiler) üyelerine katkı sağlayan ve  105 ülkede 150.000 üyesiyle faaliyet gösteren organizasyondur.  JCI Balıkesir ve JCI İzmir’in ev sahipliğinde gerçekleşen Ayvalık Gelişim Kampı üyelerin bireysel gelişimine katkı sağlamıştır. Değişen dünyanın liderleri olarak pozitif değişime kendimizden başladık. Bu pozitif değişim tüm JCI şubelerinin desteğiyle dünyayı pozitif yönde değişimine katkı sağlayan gençlik organizasyonudur. Bugün burada yaptığımız Ayvalık Eğitim Kampı, “Aktif yurttaşlar yetiştirmek” yolunda önemlidir. “Yerel’den Dünya’ya” mottomuz ile 2022 yılında JCI Balıkesir faaliyetlerine devam edecektir’’dedi.

Katılımcılar: JCI Balıkesir Emre Eroğlu, JCI İzmir Başkanı Açelya Baç, JCI 2022 Dünya Başkan Yardımcısı Altuğ Türkdalı, ayrıca JCI 2019 Senato Başkanı Atilla Erdağ Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu