sinemaGündem

Sinemada Hafta sonu neler var?

Balıkesir’de Mutlaka İzlemeniz Gereken Filmler: Balıkesir ESAS10 Burda’da bu haftasonu Ejderha Savaşçısı po 4,7 imdb puanı ile seyircisi ile buluşuyor. Animasyon severlerin seveceği Ekip: Siberay Güneş Fırtınasıda 9 Nisan günü vizyona girdi.

Balıkesir’de Mutlaka İzlemeniz Gereken Filmler

Kungfu Panda 4 Fslmi

Mucize Aynalar, Kungfu Panda 4, Godzilla ve Kong Yeni İmparatorluğu, Hayalet Avcıları, Küffar, Hep Yek Aşiret, Güneşi söndürmem gerek, Üç Harfliler Nazar filmleri de bu haftasonu izleyicisi ile buluşacak korku filminden romantik ve bilim kurguya uzanan bu macera izleyicini bekliyor.

Sinema

Önümüzdeki Hafta Vizyona Girecek Filmler

12 Nisan’dan itibaren Yönetmen Arkasha Stevenson’ın harika oyuncuları ile ‘The First Omen’ Yani Omen İlk Kehanet filmi önümüzdeki haftalarda vizyonda yerini alacak.

Öte yandan konusu ise şu şekilde; Omen: İlk Kehanet, kendi inancını sorgulamasına neden olan bir karanlıkla karşı karşıya kalan bir kadının hikayesini konu ediyor.

Demon Slayer

To The Hashira Training Filmi

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To The Hashira Training’de, Tanjiro ile Üst Dörtlü, Hantengu arasındaki destansı mücadelenin sonucunu keşfedin. Nezuko’nun güneşe karşı zaferini içeren Swordsmith Village Arc’tan 11. bölümün gösterileceği yapımda, Muzan Kibutsuji’ye karşı yaklaşan son savaşa hazırlık olarak Hashira tarafından yürütülen eğitimin başlangıcını içeren Hashira Training Arc’ın 1. bölümü de yer alıyor.

Hanna ve Minik Canavarlar, küçük bir kızın gelişi ile herkesin hayatının değiştiği bir kasabada yaşananları konu ediyor.

Haber merkezi

Özel Balıkesir haberlerine bir göz at🧐

Sosyal medya youtube’da en güncel videolardan ilk sen haberdar ol! 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu