Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Normalleşme Öncesi Karantinalar Artıyor

Balıkesir’de Normalleşme Öncesi Karantinalar Artıyor

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine toplantısı sonrasında müjdesini verdiği normalleşme, 1 Mart’ta başlayacak. İllerdeki vaka durumlarının dikkat alınacağı bu süreçte, her il kendi verileri doğrultusunda kısıtlamalara veda edecek. Ancak Balıkesir’de Normalleşme Öncesi vaka sayıları ile birlikte Karantinalar Artıyor.

 

Balıkesir’de Normalleşme Öncesi Karantinalar Endişelendiriyor

Ne var ki Balıkesir’de ki yeni vaka sayıları ve alınan mahalle karantinaları endişe veriyor. Gün içinde Manyas’tan sonra Ayvalık’tan da Normalleşme öncesi iki karantina haberi daha geldi. Hafta Başında Vali Şıldak’ta normalleşme için il bazında ki verilerin önemine vurgu yapmıştı. Sağlık Bakanlığının açıkladığı 7 günlük vaka sayılarında, Balıkesir 100 binde 92,40 ile yüksek riskli görünüyor.

Ayvalık’ta Aynı Anda İki Mahallede Karantina Başladı

Ayvalık’ta aynı anda iki mahalleyi kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya aldılar.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki iki mahallede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başladı. Balıkesir Valiliği konu ile ilgili açıklama yaparak Hacıveliler ve Tıfıllar mahallerindeki bazı kişilerin Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığına yer verdi. Valilik bölgelerde karantina tedbirlerinin uygulanacağını kaydetti.

Ilisik Normallesme 01

Ilisik Normallesme 1

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu