GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe HaberleriSpor

Balıkesir’de Öğrencilere Zeka Ödülü

Balıkesir’de Öğrencilere Zeka Ödülü

 

Burhaniye ilçesinde, 8 Martta başlayan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Burhaniye İlçe Finali tamamlanırken, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Burhaniye Bilim Sanat Merkezinde yapılan törende, 10 dalda dereceye giren 30 öğrenciye madalya ve hediyeleri verildi.

 

İl Finallerine Katılacaklar

 

Burhaniye’de 8 Martta başlayan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Burhaniye İlçe Finali tamamlandı. 10 daldaki yarışmaya katılan toplam 86 ilk ve ortaokul öğrencisi katıldı. Dereceye giren 30 öğrencinin ödülleri de Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve Şube Müdürü Okan Günal tarafından verildi. Yarışmalarda birinci olan öğrencilerin Balıkesir de 28-30 Mart tarihlerinde yapılacak İl Finallerine katılacakları açıklandı.

 

Gülhan“Burhaniye’yi Temsil Edeceğim”

 

Final karşılaşmalarında dereceye giren öğrenciler büyüt mutluluk yaşadı. Nadir Tolun Ortaokulu 7.Sınıf Öğrencisi Çağan Gülhan, “Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Reversi dalında üçüncü oldum. Çok mutluyum. İnşallah, diğer senelerde daha başarılı olacağıma inanıyorum” derken, Uğur Ortaokulu Öğrencisi Duru Büyükhatipoğlu da, “Ortaokullarda Mangala da ilçe birincisi oldum. İnşallah, ilde de Burhaniye’yi en iyi şekilde temsil edeceğim.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu