Gündemİlçe HaberleriSpor

Balıkesir’de Olimpiyat Rüzgarı! Türkiye Finaline Geri Sayım

Gençler arasında rekabetçi bir platform sunmak ve sporu teşvik etmek için 13 farklı spor dalında bölge finalleri düzenleniyor. Balıkesir'de olimpiyat rüzgarı esecek...

Balıkesir’de Olimpiyat Rüzgarı! Türkiye Finaline Geri Sayım

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençler arasında sporu teşvik etmek ve yaşam tarzı haline getirmek amacıyla önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Gençler arasında rekabetçi bir platform sunmak ve sporu teşvik etmek için 13 farklı spor dalında bölge finalleri düzenleniyor. Mayıs ayında gerçekleşecek Türkiye Finallerinde ise şampiyonluk için mücadele eden gençleri sürpriz ödüller bekliyor.

Balıkesir'De Olimpiyat Rüzgarı! Türkiye Finaline Geri Sayım
Kygm Spor Olimpiyatları Başlıyor!

“Kredi ve Yurtlar Spor Olimpiyatları”

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, bu yıl düzenlenecek geleneksel spor turnuvalarını “Kredi ve Yurtlar Spor Olimpiyatları” adı altında topluyor.

Atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bilek güreşi, futbol, geleneksel Türk okçuluğu, halk oyunları, kort tenisi, masa tenisi, satranç, voleybol ve yüzme olmak üzere on üç ayrı branşta gerçekleşecek olan olimpiyatlarda gençler, iller arası müsabakalarda heyecan dolu bir mücadele sergileyecek.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesirli Gençler Ayvalık Adaları Tabiat Parkında Keşfe Çıktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu