Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Polis Ve Jandarmadan 50 Şahsa Operasyon

Balıkesir’de Polis Ve Jandarmadan 50 Şahsa Operasyon

Balıkesir’de polis ve jandarma ekiplerinin ayrı ayrı yaptığı asayiş ve uyuşturucu operasyonlarında 50 şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 13 kişi tutuklandılar.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak maksadıyla il merkezi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen ve Susurluk ilçelerinde 25.10.2021 tarihlerinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 23 şahsı gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen 12 şahıs tutuklandılar. Yapılan aramalarda 2 adet ateşli silah ve silahlara ait 7 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek ve 3 adet kartuş ele geçirdiler.

Ayrıca 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tabanca fişeği ele geçirdiler.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 25.10.2021 tarihinde il merkezi, Edremit ve Ayvalık ilçelerinde yapılan 7 ayrı çalışmada 9 şüpheli şahıs gözaltına alındılar. Ayrıca 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandılar. 8 şahıs ise haklarında yapılan adli işlemler sonrası serbest bırakıldılar. Olaylarla ilgili yapılan aramalarda 27,70 gram kokain, 1,76 gram metamfetamin, 25,77 gram esrar, 458 adet ecza hap, 1 adet ecstasy, 1 adet uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan dijital hassas terazi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen ayrıca bin 70 TL nakit para ele geçirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu