Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Polis Ve Jandarmadan 61 Şahsa Gözaltı

Balıkesir’de Polis Ve Jandarmadan 61 Şahsa Gözaltı

Balıkesir’de polis ve jandarma ekiplerinin il genelinde yaptıkları ‘Huzur’ operasyonlarında 61 şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilenlerden 15 şahıs tutuklandılar.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla çeşitli suçlardan aranan 27 şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 9 şahıs tutuklandılar. Yapılan aramalarda, 4 adet av tüfeği, 21 adet av tüfeği fişeği, 4 adet tabanca, 22 adet tabanca fişeği ve 1 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 12 adet fişek ele geçirdiler.

Yapılan aramalarda; 4 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeklere ait 13 adet kartuş, 3 adet ruhsatsız ateşli silah ve ayrıca buna ait 13 adet fişek ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirdiler.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticaretini, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak yapılan 14 ayrı çalışmada; Balıkesir İl Merkezi, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gönen, Sındırgı ve Susurluk İlçelerinde 19 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, ayrıca şahıslar ise haklarında yapılan adli işlemler neticesi serbest bırakıldılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu