Etkinlikİlçe Haberleri

Balıkesir’de Ramazan Etkinlikleri Çocuklar İçin Eğlenceye Dönüştü

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, ramazan ayının başlamasıyla birlikte çocuklar için özel etkinlikler düzenlendi.

Balıkesir’de Ramazan Etkinlikleri Çocuklar İçin Eğlenceye Dönüştü

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, ramazan ayının başlamasıyla birlikte çocuklar için özel etkinlikler düzenlendi. Gönen Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler, çocukların bir araya gelerek dayanışma ve birlik beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor.

İftar sonrası düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösterildi. Çocuklar, palyaço gösterileri, müzikal performanslar ve boyama etkinlikleri gibi keyifli aktivitelerle eğlenceli zamanlar geçirdi. Belediye Başkanı İbrahim Palaz, etkinliğe katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Başkan Palaz, çocuklarla birebir ilgilenerek oyunlar oynadı ve onlarla keyifli anlar yaşadı.

Balıkesir'De Ramazan Etkinlikleri Çocuklar İçin Eğlenceye Dönüştü

Başkan Palaz, yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı etkinliklerimizin ilkini dün akşam gerçekleştirdik. Birbirinden eğlenceli gösteriler ve şarkılar eşliğinde çocuklarla birlikte güzel vakit geçirdik. Ramazan ayı boyunca hafta sonları devam edecek etkinliklerimize özellikle tüm çocuklarımızı bekliyorum” dedi.

Bu tür etkinliklerin çocukların sosyal gelişimi ve mutluluğu açısından önemli olduğunu vurgulayan Başkan Palaz, çocukların geleceğe umutla bakmalarını ve birlikte eğlenmelerini sağlayacaklarını belirtti.

Balıkesir'De Ramazan Etkinlikleri Çocuklar İçin Eğlenceye Dönüştü

 

Haber: Bülten

Çocukların Gözünden Balıkesir’de Ramazan Ayı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu