Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Ramazanda Alkollü Saldırı

Balıkesir’de Ramazanda Alkollü Saldırı

 

Balıkesir’de, Cengiz Topel caddesi üzerinde ki benzinlik çalışanı saldırıya Uğradı. Ayrıca, saldırıyı alkollü olduğu iddia edilen bir kişinin yaptığı ifade ediliyor. Saldırının sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün yaşanması ayrıca dikkat çekti.

 

Benzinlik Marketinde Oluşan Yoğunluk Şaşırtıyor

Özellikle, şehir içinde yer alan ve sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan benzinliklerde oluşan yoğunluk, sorunlara yol açıyor. 10.00 ile 15.00 saatleri arasında marketlerin açık olmasına rağmen, benzinlik marketlerinde oluşan yoğunluk şaşırtıyor.

Polis Kamera Kayıtlarını İnceliyor

Akşam saatlerinde, Cengiz Topel caddesi üzerindeki benzinlikte, benzer bir sorunun kavgaya dönüştüğü ifade ediliyor. Benzinlik çalışanlarının iddialarına göre, Olay, bu gün öğleden sonra benzinlik marketine gelen ve alkollü olduğu iddia edilen şahsın, kurallar hatırlatılınca tartışma çıkarması ile başladı.

Benzinlik marketi çalışanının ikazlarına rağmen, tartışmanın büyüdüğü ve alkollü şahsın görevli personele saldırdığı iddia ediliyor. Üstelik, benzinlik çalışanlarından birinin hafif yaralandığı belirtiliyor. Ayrıca, alkollü şahsın zorlukla uzaklaştırıldığı ve tehditlerde bulunduğu da iddialar arasında.

Benzinlik çalışanlarının ihbarı ile olay yerine gelen polis, saldırı ile ilgili araştırma başlattı. Ayrıca, polis olayın gerçekleştiği alanda ki kamera kayıtlarını inceliyor.

Haber: Kamil Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu