GündemGörüntülü HaberlerTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Ramazanın İlk Gününde Aile Faciası

Balıkesir’de Ramazanın İlk Gününde Aile Faciası

 

Balıkesir’in Susurluk İlçesinde dehşet verici bir olay gerçekleşti. Fatih A. (40) adlı şahıs, eşi ve iki çocuğuna pompalı tüfekle ateş açtı.

 

Balikesirde Ramazanin Ilk Gununde Aile Faciasi 01

Pompalı Tüfek Dehşeti

Olay, Susurluk ilçesi Günaydın Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, eşi Bilge A. ile tartışan F.A., evdeki pompalı tüfekle onları tehdit etmeye başladı. Evde terör estiren Fatih A. Pompalı tüfekle eşi B. A. ve 3 yaşındaki, oğlu M.T.A’nın ölümüne sebep oldu. Ayrıca, kendisine engel olmak isteyen 11 yaşındaki kızı E.A’yı da yaraladı.

Seken Saçmalarla Kendisi de Yaralandı

İlk belirlenen ayrıntılara göre, F. A’nın tüfeğinden çıkan saçmaların eşi Bilge A. ile oğlu Muhammet Tahir’in göğsüne isabet ettiğine işaret ediyor. Ayrıca, tüfek saçmalarından E.A’yı da kolundan yaraladığı belirtiliyor. Bir diğer ayrıntı ise,  Eşi ve çocuklarını kurşun yağmuruna tutan Fatih A’nın, bu esnada duvardan seken saçma ile ayağından yaralanması oldu.

 

Silah Sesini Duyunca Saklandı

Olay yaşanırken dışarıda oyun oynayan A.A.’nın ise duyduğu silah seslerinden korkarak saklandığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edilirken, mahalleli de büyük panik yaşadı. Kurşunların hedefi olan anne ve oğlu hayatını kaybederken, diğer yaralıların ise hastanede tedavisine sürüyor. İHA

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu