Balıkesir’de Salep Buluşması
Balıkesir’deki öğrenciler, “Öğrencilere Salep İkramı Programı”nda buluştu. Etkinlikte gençlere eğitimle ilgili tavsiyeler verildi.

Balıkesir’de Salep Buluşması
Balıkesir’deki Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje ve Ortaokulu öğrencileri, “Öğrencilere Salep İkramı Programı”nda buluştu. Etkinlikte gençlere eğitimle ilgili tavsiyeler verildi.
Balıkesir’de Vakıflar Bölge Müdürlüğü “Öğrencilere Salep İkramı Programı” gerçekleştirdi. Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje ve Ortaokulu öğrencileriyle buluşan Vali Ustaoğlu, gençlerin eğitim hayatlarına dair tavsiyelerde bulundu. Vakıflar Bölge Müdürü Mikail Akıllı’da öğrenciler için sağlanan burs desteğinden bahsetti.

Eğitimde Disiplinli Çalışmanın Önemi Vurgulandı
Vali İsmail Ustaoğlu, öğrencilere kitap okuma alışkanlıklarını kazanmaları ve hedeflerine ulaşmaları için disiplinli çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini belirtti. Eğitimde sıkı bir odaklanmanın, başarılı bir geleceğin temelini oluşturduğunu söyleyen Ustaoğlu, gençlere eğitim hayatlarında gösterecekleri çabanın çok değerli olduğunu vurguladı.
Öğrencilerle Samimi Sohbet
Öğrencilerle bir arada olmanın büyük önem taşıdığını belirten Vali Ustaoğlu, sadece salep ikram etmekle kalmayıp, aynı zamanda gençlere umut ve motivasyon sağlayacak mesajlar da verdi. Öğrencilerle gerçekleştirdiği samimi sohbetlerde, eğitimlerine odaklanmaları gerektiğini söyledi. Vali Ustaoğlu’nun yaklaşımı, katılımcıların yüzlerinde gülümsemelere yol açtı.

Vakıflar Kültürünün Gençlere Aktarılması
Vakıflar Bölge Müdürü Mikail Akıllı, öğrencilere vakıfların tarihindeki derin köklerini ve toplumsal dayanışmadaki rolünü anlatarak, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün ortaöğretim öğrencilerine sağladığı burs desteği hakkında bilgi verdi. Akıllı, bu tür etkinliklerin vakıf kültürünün genç nesillere aktarılması açısından önem taşıdığını belirtti ve etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.
Katılımcılar
Etkinliğe Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Vakıflar Bölge Müdürü Mikail Akıllı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar katıldı. Öğrenciler, kendilerine sağlanan bu fırsat için duydukları memnuniyeti dile getirerek, etkinliği çok değerli bulduklarını ifade etti.
Haber: Elif Şahin Akdeniz
Vali Ustaoğlu Tuvalete Terk Edilen Bebek Hakkında Konuştu