EtkinlikGündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Şarkılar Otizmli Bireyler İçin Söylendi

Balıkesir Türk Müziği Korosu ve Otizimli Bireyleri Destekleme Vakfı İşbirliğiyle Bir Konser Gerçekleşti

Balıkesir’de Şarkılar Otizmli Bireyler İçin Söylendi

Balıkesir Türk Müziği Korosu ve Otizimli Bireyleri Destekleme Vakfı işbirliğiyle düzenlenen konser, sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, ünlü bestekar Selahattin Altınbaş’ın eserleriyle dolu bir akşam yaşandı.

Konserin açılışında OBİDEV’den eğitim alan mehter takımının coşkulu gösterisiyle başlayan etkinlik, Balıkesir Türk Müziği Korosu’nun seslendirdiği şarkılarla devam etti. Koronun Sanat Yönetmeni Koro Şefi Atik Sahil’in yönetiminde sahne alan sanatçılar, Selahattin Altınbaş’ın ölümsüz eserlerini büyük bir ustalıkla seslendirerek izleyicilerden büyük alkış aldı.

Balıkesir'De Şarkılar Otizmli Bireyler İçin Söylendi
Balıkesir’De Şarkılar Otizmli Bireyler İçin Söylendi

Konserin ikinci bölümünde ise TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Tuğçe Pala’nın konuk olarak katıldığı özel bir performans gerçekleşti. İzleyiciler, Pala’nın etkileyici sesiyle unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Balıkesir Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgül Bulca, konserin otizimli bireyler yararına düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Balıkesir Musiki Derneği Onursal Başkanı Levent Tellioğlu ve Balıkesir Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgül Bulca’nın da katıldığı etkinliğe, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Altıeylül Belediye Başkan Vekili İsmail Baha Torun ve birçok sanatsever de ilgi gösterdi.

Balıkesir'De Şarkılar Otizmli Bireyler İçin Söylendi
Balıkesir Türk Müziği Korosu Ve Otizimli Bireyleri Destekleme Vakfı

 

İHA

Ayvalık’ta Köy Enstitüleri’nin Mirası Yaşatılmaya Devam Ediyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu