Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Satır Vahşeti: Eşini Satırla Yaraladığı İddia Edilen Kişi Gözaltında

Balıkesir’de Satır Vahşeti: Eşini Satırla Yaraladığı İddia Edilen Kişi Gözaltında

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Polis, eşini satırla yaraladığı iddia edilen kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca, İ.T’nin eşi N.T’yi satırla yaraladığı evde engelli bir kızlarının olduğu belirtiliyor.

 

Balikesirde Satir Vahseti. 00

Tartışma Kavgaya Dönünce!..

İddiaya göre, Altınkum Mahallesi’nde yaşayan İ. T. (60) ile eşi N. T. (56) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ. T, evdeki satırla eşini kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre İ.T evden elinde satırla çıktığı, Üstelik, polisi kendi aradığı belirtiliyor. Ayrıca, olay esnasında evde engelli kızlarının bulunması da özellikle dikkat çekiyor.

Balikesirde Satir Vahseti. 01

Görgü Tanığı “Elinde Satırla Çıktı ve Polisi Kendi aradı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, N.T’yi ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Ayrıca, Polis şüpheli eşi  gözaltına aldı. Görgü tanıklarından H.A. AA muhabirine, evden kavga sesleri duyduğunu söyledi. İ. T’nin bir süre sonra elinde satırla dışarı çıktığını belirten Akbıyık, “Polisi kendisi aradı. Bir de engelli kızı vardı içeride. Polis geldi olaya el koydu. Kızımızı ambulans aldı.” şeklinde açıklama yaptı.

Kaynak: AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu