GündemGörüntülü HaberlerTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Şehre Vefa Meclisi Kuruldu

Balıkesir’de Şehre Vefa Meclisi Kuruldu

 

Balıkesir Kent Konseyi çatısı altında Şehre Vefa Meclisi süreci başladı. Şehre Vefa Meclisi Genel Kurulu sonucunda Gökmen Karadağ, oy birliğiyle Şehre Vefa Meclisi Başkanı seçildi.

 

Balıkesir Kent Konseyi çatısı altında, Şehre Vefa Meclisi kuruldu. Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Balıkesir Kent Konseyi Şehre Vefa Meclisi Genel Kurulu, Balıkesir Kent Konseyi faaliyetlerinin yer aldığı video gösterimiyle başladı.

“TÜRKİYE’DEKİ KENT KONSEYLERİNE ÖRNEK OLACAK”

Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, “Balıkesir Kent Konseyi Genel Kurulu’nda; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Çalışma Grubu’nun ‘Şehre Vefa Meclisi’ adıyla sahaya çıkması ve Kent Konseyi çatısı altında bir meclis olarak yapılandırılması yönünde bir karar aldık. Bugün Genel Kurulu’muzu yaparak ilk adımı atıyoruz. Türkiye’deki Kent Konseylerine örnek olacak bir çalışma. Bu sürece katılan gönüllü arkadaşlara ve çalışma grup başkanımız Gökmen Karadağ’a çok teşekkür ediyorum”

 

OY BİRLİĞİYLE BELİRLENDİ

Balıkesir Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey, AK Parti Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Nurten Aslan, CHP Temsilcisi Suna Kandemir Günaydın ve İYİ Parti Karesi Meclis Üyesi Recai Gürcan’ın önerileriyle aday gösterilen mevcut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Çalışma Grubu Temsilcisi Gökmen Karadağ aday olarak gösterildi. Tek adayla gidilen seçimde Gökmen Karadağ, 357 delegenin oy birliğiyle Şehre Vefa Meclisi Başkanlığına seçildi. 50 kişiden oluşan yönetim kurulu da oy birliğiyle belirlendi.

 

İYİLİK VE VEFA HAREKETİ ‘ŞEHRE VEFA’

Şehre Vefa Meclisi Başkanı Gökmen Karadağ “ Şehre Vefa Meclisi’ne merhaba diyoruz. Elimizden geldiğince şehrimizin dört bir yanında kapıları çalmaya çalıştık. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan değerli yol arkadaşlarım kent gönüllülerine çok teşekkür ederim. Bize bu yolda büyük destek sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz, Kent Konseyi Başkanımız Mürsel Sabancı ve değerli yürütme kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

ŞEHRE VEFA KONSERİ

Şair ve Uzman Dr. Hüseyin Balkancı’nın eserlerinden oluşan Şehre Vefa Konseri düzenlendi. Balkancı’nın eserleri; Ses Sanatçısı Cengizhan Sönmez’in sesinde hayat buldu.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu