Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Sosyal Mesafeli Plajları Havadan Böyle Görüntülendi

Balıkesir’de Sosyal Mesafeli Plajları Havadan Böyle Görüntülediler

Aşı uygulamasında mavi kent olan Balıkesir’in plajlarında da sosyal mesafeye önem gösteriliyor. Balıkesir Büyükşehir ve Edremit Belediyesi’nin ortak çalışmalarıyla düzenlenen plajlar vatandaşlara sosyal mesafeyi koruyarak denize girme imkanı sağlıyorlar.

Kurban Bayramı tatili ile birlikte Balıkesir’in Kuzey Ege’de bulunan tatil yörelerine büyük ilgi oldu. Otellerde doluluk oranları yüzde yüzlere ulaştı. Deniz, güneş ve kumsallardan yararlanmak isteyen tatilciler için geçtiğimiz sezon öncesi Balıkesir Büyükşehir ve Edremit Belediyesi tarafından sahillerde yapılan çalışmalar meyvelerini verdiler. Vatandaşlara otopark, duş ve tuvalet gibi imkanlarda sundular. Ayrıca hazırlanan yeşil alanlarda kumsalın sıcağından bunalan vatandaşlar için alanlar oluşturdular. Bisiklet yolu ve yürüyüş yollarının da bulunduğu sahil kesiminde ise ayrıca vatandaşların sosyal mesafeye uygun bir şekilde hareket etmelerine imkan sağlıyorlar.

Drone ile havadan yapılan çekimlerde vatandaşların sosyal mesafeye dikkat ettikleri ve ayrıca tatillerini güvenlik bir şekilde geçirmeye özen gösterdikleri gözlediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu