GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Spor Salonu Çatı Örtüsü Yenileme İşi

Balıkesir’de Spor Salonu Çatı Örtüsü Yenileme İşi: Balıkesir Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, Kurtdereli spor salonu çatı örtüsü yenileme yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale olacak.

 

Balıkesir’de Spor Salonu Çatı Örtüsü Yenileme İşi

K 3

Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden gerçekleşecek.  Öte yandan İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler de belli oldu.

 

İşte o kriterler:

  • İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler. Ayrıca yeterli kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekecek.
  • Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler
  • Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre. Ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alacaklar.
  • Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
  • Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
  • İhale konusu işte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak işin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
  • Ayrıca Tüzel kişi tarafından, iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin. Tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde Ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

Dahası İlanın Yapılacağı/teslim edileceği yer belli oldu: Bahçelievler Mah. Kurt dereli Spor Salonu Altıeylül/Balıkesir

 

Ayrıca Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belli olacak.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görme olasılığı vardır. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunlu.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

 

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre; ilanın hale ve Teklif Açma Tarihi

15.06.2023 14:00’te.

Detaylar İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu