Gündem

BALIKESİR’DE SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELİK OPERASYON 10 GÖZALTI

Balıkesir’de suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla 10 şüpheli gözaltına alındı.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Balıkesir’in Bandırma ve Gönen ilçeleri ile Bursa’nın Karacabey ilçesinde 12 şüphelinin suç işlemek amacıyla örgüt kurarak, yağma, tefecilik, nitelikli dolandırıcılık yaptığı tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerinin, şüphelilerin adreslerine eş zamanlı düzenlediği operasyonda 10 zanlı gözaltına alındı. Firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışma sürüyor.

Şüphelilerin adreslerinde, 1 ruhsatsız tabanca, 10 mermi, 267 senet, 43 çek fotokopisi, 400 yapraklı 2 yazılı senet defteri, 14 sözleşme, 8 banka dekontu ele geçirildi. İncelemelerde senetlerin değerinin yaklaşık 8 milyon lira olduğu belirlendi.

Balıkesir’de suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 7’si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince Balıkesir’in Bandırma ve Gönen ilçeleri ile Bursa’nın Karacabey ilçesinde suç işlemek amacıyla örgüt kurarak, yağma, tefecilik, nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 11 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A.K, Ö.K, D.G, D.K, B.K, E.K ve N.K çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2 şüpheliye ise ev hapsi cezası verildi. Zanlılardan 2’si adli kontrol şartıyla salıverilirken, bir şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

14 Şubat’ta, Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Balıkesir’in Bandırma ve Gönen ilçeleri ile Bursa’nın Karacabey ilçesinde 12 şüphelinin suç işlemek amacıyla örgüt kurarak, yağma, tefecilik, nitelikli dolandırıcılık yaptığı tespit edilmiş, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, şüphelilerin adreslerine eş zamanlı düzenlediği operasyonda 11 zanlıyı gözaltına almıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu