Balıkesir Son Dakika Ölüm HaberleriGündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Şüpheli Ölüm Ekipleri Harekete Geçirdi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kendisinden uzun süredir haber alınamayan kişi evinde ölü bulundu.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kendisinden uzun süredir haber alınamayan kişi evinde ölü bulundu. Gazicelal Mahallesi 128. Sokak’ta bir evde yaşayan Mustafa Ülkü’den (51) haber alamayan yakınları durumu yetkililere bildirdi.

Balıkesir’de Şüpheli Ölüm Ekipleri Harekete Geçirdi

Şüpheli Ölüm Olarak Değerlendirildi

Olay yerine, polis ve 112 Acil Servis ekiplerinin sevki gerçekleşti. Olay yerine gelen ekipler eve, çilingir yardımıyla girdi. Ardından, evde Ülkü’nün cansız bedenini buldu. Sağlık ekipleri, Ülkü’nün ölümünü şüpheli olarak değerlendirdi. Bunun üzerine nöbetçi savcının talimatıyla eve İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerine bilgi verildi. Devamında ekiplerin, olay yerine sevkleri gerçekleşti.

Balıkesir'de Şüpheli Ölüm Ekipleri Harekete Geçirdi

Ekipler 12,5 Litre Sahte Alkol Ele Geçirdi

Olay yerinde incelemeler oldu. Olan incelemelerde evde sahte alkol olabileceği değerlendirilen bir miktar sıvı ve alkol fişleri ele geçti. Daha sonra, ekipler, fişi düzenleyen iş yerine gitti. Ekipler, burada 12,5 litre sahte alkol ele geçirdi.

5 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Polis ekipleri söz konusu iş yerindeki K.A.T, M.G.Ç, T.Ç, E.E. ve A.V’yi gözaltına aldı. Emniyette işlemler gerçekleşti. Gerçekleşen, işlemlerinin ardından 5 şüphelinin adliyeye sevki oldu.  Son olarak, çıktıkları hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Balıkesir’de Sahte ve Kaçak Alkole Geçit Yok

Kaynak: AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu