Balıkesir'de Tartışma Kanlı Bitti! Ölü ve Yaralılar Var
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde silahlı kavga meydana geldi.

Balıkesir’de Tartışma Kanlı Bitti! Ölü ve Yaralılar Var
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yaşanan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavga kanlı bitti; bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı.

Kızıklı Mahallesi’nde Tartışma Kanlı Bitti
Olay, Burhaniye’nin Kızıklı Kırsal Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hakan Çakıroğlu (30) ile H.B. (35) ve E.B. (34) arasında yaşanan sözlü tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada Hakan Çakıroğlu ağır yaralanırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Çakıroğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Yaralılardan Birinin Evi Ateşe Verildi
Çatışma sırasında H.B., sağ kolundan; E.B. ise sol elinden yaralandı. Çakıroğlu’nun vefat haberini alan yakını H.M.Ç., kavganın yaşandığı evin önüne giderek şüphelilerden H.B.’nin evine ateş açtı. Olayın ardından jandarma ekipleri hızla harekete geçerek H.B., E.B. ve H.M.Ç.’yi gözaltına aldı.

Ruhsatsız Silah ve Mermiler Ele Geçirildi
Yapılan incelemelerde olay yerinde ruhsatsız iki tabanca, iki av tüfeği, tüfeklere ait iki şarjör, dokuz tabanca mermisi ve on sekiz dolu av tüfeği fişeği bulundu. Yaşamını yitiren Hakan Çakıroğlu’nun cenazesi, otopsi işlemleri için Balıkesir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.
Şüpheliler Tutuklandı
Jandarma tarafından gözaltına alınan ve Edremit Devlet Hastanesi’nde tedavileri tamamlanan H.B., E.B. ve H.M.Ç., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haber: İHA