Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Tek Taraflı Trafik Kazalarında ki Artış Merak Uyandırıyor

Balıkesir’de Tek Taraflı Trafik Kazalarında ki Artış Merak Uyandırıyor

 

Balıkesir’de son bir ayda meydana gelen tek taraflı kazalar dikkat çekiyor. Ayrıca, meydana gelen kazalarda araçların benzer şekilde devrilmeleri de büyük merak uyandırıyor.

 

Son Bir Ayda Benzer 15’in Üstünde Benzer Kaza

Balıkesir’de son bir ayda benzer şekilde on beşin üstünde tek taraflı kaza gerçekleşti. Ancak, Benzer şekilde yaşanan kazalara dair henüz yapılan bir araştırma yok. Ne var ki, dün gece saatlerinde yine tek taraflı ve araç devrilmesiyle sonuçlanan bir kaza daha meydana geldi.  Balıkesir Burhaniye’de, Üstelik benzer şekilde, içinde iki kişinin bulunduğu otomobil şarampole uçtu. İtfaiye ekipleri araçta bulunan iki kişiyi yaralı olarak kurtardı.

14 Kaza

Kontrolden Çıkarak Şarampole Uçtu

Hasarlı trafik kazası, Öğretmenler Mahallesindeki kavşakta meydana geldi. Rüstem Keser yönetimindeki 10 YS 044 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Ayrıca, sürücü ile birlikte araçta bulunan Mülkiye Aydındaş’ın da yaralandığı belirtiliyor. Olay yerine gelen İtfaiye ekiplerince otomobilden çıkartılan yaralılar, ambulanslarla Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıca yaralıların, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber: Kamil Akyürek

Balikesirde Tek Tarafli Kazalar Merak Ilisik 01

Balikesirde Tek Tarafli Kazalar Merak Ilisik Haber

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu