Gündemİlçe HaberleriTeknolojiTürkiye Gündemi

Balıkesirde TOGG Servisi

Togg’un servis ve teslimat noktalarında hummalı çalışma var. Dahası TOGG Servis noktası Balıkesir ve Bandırma da planlandı. Buna bağlı olarak yerli otomobil Togg için İstanbul’daki teslimat ve servis noktasında son hazırlıklar gerçekleşti. Türkiye’nin yerli otomobili Togg ilk kez sahipleri tarafından yollara çıkmak için gün saydı. İstanbul’da Zeytinburnu’nda inşa edilen Togg’un teslimat noktasında hazırlıklar son sürat sürüyor. Balıkesirde TOGG Servisi

 

 

Devamında inşa ekibinin hummalı bir çalışma yürüttüğü teslimat ve servis noktasının en geç 15 gün içerisinde bitirilmesi planlandı. Bununla birlikte Togg’un resmi internet sayfasında Adana Yüreğir, Ankara Söğütözü ve Çankaya, Antalya Kepez, Bursa Togg Teknoloji Kampüsü, Diyarbakır Bağlar, Erzurum, İstanbul Yedi Mavi Zeytinburnu, İzmir Bornova, Kayseri Kocasinan ve Samsun teslimat noktaları olarak yer alıyor.

Togg deneyim merkezleri

Ayrıca Togg, geçtiğimiz aylarda ilk deneyim merkezini İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Zorlu Center’da açmıştı. İha’nın edindiği bilgiye göre ilerleyen süreçte aşağıdaki noktalarda deneyim, teslimat ve servis noktaları hizmete alınacak.

Deneyim merkezleri

İstanbul, Yedi Mavi, Zeytinburnu, İstanbul, Mall of İstanbul, Başakşehir, İzmir, Agora Alışveriş Merkezi, Balçova, Bursa, Togg Gemlik Tesisi, Adana, M1 Alışveriş Merkezi, Seyhan, Ankara, Çankaya, Ankara, Panora Alışveriş Merkezi, Çankaya

Togg Servis Noktaları

Adana, Yüreğir,Ankara, Çankaya,Ankara, Etimesgut,Antalya, Kepez,Antalya, Muratpaşa,Balıkesir, Bandırma, Bursa, Togg Gemlik Tesisi, Bursa, Nilüfer, Çorum, Merkez, Kocaeli, Gebze.

 

TOGG Teknoloji Kampüsü; TOGG Gemlik Kampüsü adresi, Gençali, M. K. Atatürk Cd. 14/99a, 16620 Gemlik/Bursa

….Balıkesirde TOGG Servisi….

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu