GündemSporTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Triatlon Rüzgarı

Balıkesir’de Triatlon Rüzgarı

Balıkesir’de düzenlenecek 2021 ETU Avrupa Kupası’nın Basın Lansmanı Avlu Kongre Merkezinde yapıldılar.

Avrupa Triatlon Birliği (ETU) tarafından organize edilen Avrupa Triatlon Kupası yarışları, 30 Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde Balıkesir’de gerçekleştirecekler.

Avlu Kongre Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, , Avrupa Triatlon Federasyonu Temsilcisi Angeliki Thoma, İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Milli Sporcular ve yetkililer katıldılar.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bütün sporlara önem verdiklerini, Avrupa Triatlon Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Federasyonlarla birlikte bir çok faaliyete ev sahipliği yapmak istediklerini ve sporla ilgili işbirliklerine açık olduklarını söylediler.

Toplantıda Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, “Balıkesir ilk kez bir uluslararası triatlon yarışına ev sahipliği yapıyor. İki yıl önce özel bir yarış ile test ettiğimiz parkur camiamız üzerinde çok olumlu bir izlenim bırakmıştı. Böyle önemli bir organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı ayrıca federasyon olarak çok mutluyuz.

İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Avrupa Triatlon Kupası Yarışları’nın heyecanı en yüksek müsabakalardan biri olacağını, bu tür uluslararası organizasyonların Balıkesir için önemini vurguladı. Tüm Balıkesir’lileri ayrıca bu heyecana ortak olmaya davet etti.

Bu organizasyon dolayısıyla tüm paydaşlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu