Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Üç Adaylı Yarışta İpi Hasan Çetin Göğüsledi

Balıkesir’de Üç Adaylı Yarışta İpi Hasan Çetin Göğüsledi

 

Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Kongresi dün gerçekleşti. Ayrıca, kongrede üç aday yarıştı. Ancak, heyecanlı seçim sonrasında, Hasan Çetin ipi göğüsleyerek Birliğin yeni başkanı oldu.

 

Balikesirde Uc Adayli Yarista Ipi Hasan Cetin Gogusledi 01

ÜRETEN ELLER “HASAN ÇETİN VE EKİBİNE”OY VERDİ

Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği kongresi gerçekleşti. Üç adayla gidilen girilen seçimde Bin 180 oyla yeni başkan Hasan Çetin oldu. Çetin kazanmanın heyecanı ve mutluluğunu birlikteki arkadaşları ile paylaştı. Ayrıca,” başta ailem, arkadaşlarım ve dostlarıma gösterdikleri sabır, destek, teveccüh ve birliktelik için teşekkür ediyorum. “dedi.

ÇETİN GEÇEN KONGRE’DE ÜYELER “HASAN ÇETİN”DEDİ

Çetin, Birliğin olağan seçimli genel kurulunda sarı liste ile sandıkta yarıştı. Daha sonra seçimi kazanan ve Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı seçilen Hasan Çetin, seçim sonrası teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Çetin, “Bu yaz gününde işlerin yoğun olduğu bir zamanda seçime katılan oy veren vermeyen her üyemize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

ÜÇ ADAY YARIŞTI

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği kongresinde üç aday yarıştı. Adaylar, mevcut başkan Mustafa Kemal Çakırca, Halil İbrahim Küçük ve Hasan Çetin oldu. Ayrıca, adayların kıyasıya yarışı, kongre sırasında özellikle zarfların açılmasıyla heyecanı yükseltti.

YENİ BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik üyeleri, oyunu değişimden yana kullandı. Ayrıca, kongrede değişim sinyali veren üyeler, Balıkesir İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Çetin genç ve dinamik bir başkan yorumunda bulundular.

Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Çetin ve Yönetim Kurulu Şöyle oluştu;

Başkan Hasan Çetin, Kadir Fil (Gönen) Nazım Memiş (Karesi), Feyzullah Baldan (Altıeylül), Fatih Zorlu(Bigadiç), Mustafa Tiniay Torun (Susurluk), Serdar Mansiz(İvrindi). Denetim Kurulu üyeleri ise şöyle; Ersan Özeral (Balya) Osman Atcı (Bandırma), Halil Karakaya (Kepsut)

Semra Aman Akyürek’in haberi

Balikesirde Uc Adayli Yarista Ipi Hasan Cetin Gogusledi 02

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu