GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Yakalanan 2 Metrelik Yılan Konulduğu Çuvalı Bile Zorladı

Balıkesir’de Yakalanan 2 Metrelik Yılan Konulduğu Çuvalı Bile Zorladı

 

Balıkesir’in Merkez ilçelerinden biri olan Karesi’de 2 metrelik yılan kısa süreli heyecan yarattı. Ayrıca, İtfaiye ekiplerinin yakaladığı ve çuvala koyduğu yılanın, çuvaldan çıkma çabası dikkat çekti.

 

Vatandaşlar Bodruma Girmeye Çalışırken Fark Etti

Balıkesir’de, sabah saatlerinde 2 metrelik bir yılan, kullanılmayan bir binaya girmeye çalıştı. Olay Karesi ilçesi Hisariçi Mahallesinde gerçekleşti. Ancak, bodruma girmeye çalışan yılanı vatandaşlar fark ederek itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine hızlı bir şekilde geldi. Ayrıca, hala bodrum penceresinden içeri girmeye çalışan yılanı tespit ederek müdahale etti.

Yilan Goruntu 01

Çuvalı Zorlayan Yılan Çevredekilerde Korku Yarattı

Ekip, çevrede ki vatandaşların heyecan ve korku ile izledikleri ve uzun süren çalışmalar sonrasında yılanı yakaladı. Ancak, çuvala koydukları yılan, çuvaldaki yırtığı zorlayıp çıkmaya çalıştı. Kamera görüntülerine de yansıyan o anlar çevrede heyecan ve korku dolu anlar yarattı. Ancak, yılanı güvenli şekilde tekrar çuvala koyan ekip, yılanı doğaya salmak için olay yerinden uzaklaştırdı. İtfaiye yetkilileri, yapılan ihbar için teşekkür etti. Ayrıca, bu tip durumlarda vatandaşların kesinlikle müdahale etmemesini gerektiğini hatırlattı.

Yilan Goruntu 02

Haber: Kamil Akyürek

Foto-Görüntü: Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu