Sağlıkİlçe Haberleri

Balıkesir’de Yetkililer Hasta Minikleri Unutmadı

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdi. Keskin ve Özalp, Atatürk Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuk hastaları yalnız bırakmadı.

Balıkesir’de Yetkililer Hasta Minikleri Unutmadı

Balikesirde Yetkililer Hasta Minikleri Unutmadi 1

Tek Tek Odaları Dolaştılar

Ziyaretleri sırasında çocuk hastalara moral veren ve onların yanında olduklarını hissettiren yetkililer, hediyeleriyle de miniklerin yüzlerini güldürdü. Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin ve Adem Özalp, çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte, hastane odalarını tek tek dolaşarak çocukların sevgi dolu dünyalarına ortak oldular.

Balikesirde Yetkililer Hasta Minikleri Unutmadi 2

“Onların yanında olmaya devam edeceğim”

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, “Bugün burada, çocuklarımızın bayramını coşkuyla kutlamak ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek için bulunuyoruz. Onların gözlerindeki sevinç ve umut, bizim için en değerli hediyedir. Tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyor, onların yanında olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.” dedi.

Balikesirde Yetkililer Hasta Minikleri Unutmadi 3

“Çocuklarımızın mutluluğu, bizim için her şeyden önemli”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ise, “Çocuklarımızın mutluluğu, bizim için her şeyden önemlidir. Bu özel günde onların yanında olmak ve onlara moral vermek, bizim için bir görevdir. Bugün burada çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümleri görmek, bize büyük bir mutluluk verdi. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Manyas’ta 23 Nisan Kutlamaları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu