GündemSiyasetTürkiye Gündemi

“Balıkesir’de Yüzyılın Romanını Birlikte Yazacağız”

“Balıkesir’de Yüzyılın Romanını Birlikte Yazacağız” AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Balıkesir Romanlar Derneği üyeleriyle Değirmen Cafe de düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

 

K 24

“Balıkesir’de Yüzyılın Romanını Birlikte Yazacağız” AK Parti İl Başkanlığı tarafından yaşanan depremlerden önce planlanan Balıkesir Roman Dernekleri buluşması gerçekleşti.

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın Değirmen Cafe de düzenlediği iftar programı ile akşam  başladı. İftar programına; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Balıkesir Romanlar Derneği Başkanı İsmail Arslan ve yönetim Kurulu üyeleri ile İlçelerdeki Roman Dernekleri yönetimleri katılım sağladı.

 

“Yüzyılın Romanını Birlikte Yazacağız”

”Sevgili Roman kardeşlerim. Biz bir birimize yeteriz. Hep birlikte olunca, beraber olunca daha güçlüyüz. Tüm işlerimizi bir ve beraber olunca bir şekilde çözeriz. Bugün ve yarın tüm sorunları çözecek çok güçlü bir irade var. Cumhurbaşkanımız hem İstanbul’da, hem de Ankara’da sizlerle çeşitli toplantılar yaptı. Sizlere verdiği önemi, hem toplantılar öncesi hem de sonrası kurulan heyet ve komisyonlarla hayata geçirmek için çalışmaları başlattı. Ancak deprem vesilesi ile bir çok iş geriye kaldı. Dediğim gibi, hayat devam ediyor ve biz sizlere verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz”.

”Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Yüzyılın Romanı olacak. Yüzyılın Romanını birlikte yazacağız. Cumhurbaşkanımız bu konuda verdiği tüm sözleri yerine getiren biri. Biz de kendisini hem örnek alıyoruz, hem de gurur duyuyoruz. Bundan sonra da tüm sorunların çözümü için sizlerle birlikte ve beraber olacağız. AK Parti İl Teşkilatımızla, İlçe Teşkilatlarımızla, Belediyelerimizle her zaman sizlerin yanında olacağız. Bu yolu birlikte yürüyeceğiz. İlçe ziyaretlerimizde dernek üyelerimizi ziyaret ederek, neler yapmamız gerekirse onları yapma gayreti içerisinde olacağız. Bugün burada birlikte iftar yapmaktan dolayı çok mutluyum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber: Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu