Eğitimİlçe Haberleri

Balıkesir’den 26 Proje Bölge Sergisi’ne Davet Edildi

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK tarafından düzenlenen "2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" bölge sergisine davet edilen projelerin sonuçlarını duyurdu.

Balıkesir’den 26 Proje Bölge Sergisi’ne Davet Edildi

Balikesirden 26 Proje Bolge Sergisine Davet Edildi 1
Balıkesir’Den 26 Proje Bölge Sergisi’Ne Davet Edildi

7 İlçe’den 26 Proje

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, tarafından yapılan duyuruda Balıkesir’den toplam 26 proje, önemli bir başarı elde ederek bölge sergisine davet edildiği belirtildi. Edremit’ten 3 proje, Havran’dan 2, Karesi’den 3, Altıeylül’den 6, Ayvalık’tan 3, Bandırma’dan 6, Burhaniye’den 3 proje olmak üzere Balıkesir’den toplam 26 proje, Bursa Bölge Sergisi’ne katılmaya hak kazandı. Serginin, 22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Bursa Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Edremit ilçesinden bölge sergisine davet edilen projeler ve okullar ise şu şekilde;

  • 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu: “Şiddet ve Boşanma Olaylarında Dizilerin Etkisi”
  • Kadıköy Leman Akpınar Ortaokulu: “Sanal Mı? Geleneksel Mi?”
  • Şehit Kadir Altınöz Ortaokulu: “Havran Çamdibi Köyü İlkokul Binasının Tarihi ve Önemi Hakkında Yapay Zeka Destekli Farkındalık Çalışması”

Projelerin, bölge sergisinde önemli bir başarı elde etmeleri bekleniyor. Bu projeler, öğrencilerin yaratıcılığını ve araştırma yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor. Balıkesir’den katılan projelerin başarılı bir performans sergilemesiyle, il genelindeki eğitim kalitesinin ve öğrencilerin bilimsel yeteneklerinin altını bir kez daha çizilmiş olacak.

Haber: Bülten

Balıkesir’de Öğrencilerin Heyecanla Beklediği An Geldi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu