Gündem

BALIKESİR’DEN GAZİANTEPE’E YARDIM TIRI UĞURLANDI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Balıkesir Türk Ocakları Hanımlar Komisyonu ile birlikte Gaziantep’teki Türkmenlere yardım malzemeleri götürecek olan tırı uğurladı.

 

DUALAR İLE UĞURLANDI

 

Balıkesir Türk Ocakları Hanımlar Komisyonu ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep ve çevresine yerleşen Türkmenlere yardım göndermek için bir kampanya düzenledi. Düzenlenen yardım kampanyası ile Gaziantep ve çevresi yerleşen Türkmen ailelerinin temel ihtiyaçlarını karşılanmasına yönelik malzemeler Balıkesir Türk Ocakları bünyesinde toplandı. Elde edilen yardım malzemelerini bölgeye gönderilmesi için taşıyıcılık yapacak olan tıra yüklendi. Balıkesir Türk Ocakları Hanımlar Komisyonu tarafından toplanan yardım malzemeleri ile dolu tır Balıkesir’den Gaziantep’e dualarla uğurlandı.

 

“BELEDİYEMİZ DE DESTEK VERDİ”

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tırın uğurlanma anında Balıkesir Türk Ocakları Hanımlar Komisyonu’na eşlik etti. Başkan Yılmaz konu ile ilgili açıklamasında, “ Belediyemizin de destek verdiği Balıkesir Türk Ocakları Hanımlar Komisyonu’nun ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep ve çevresine yerleşen Türkmenlere gönderdiği yardım tırını uğurladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu