Balıkesir’den Köy Okullarına Kitap Köprüsü
"Kitabım Kitabın Olsun" kampanyasıyla köy okullarındaki çocuklar için el ele!

Balıkesir’den Köy Okullarına Kitap Köprüsü
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Balıkesir Gençlik Merkezi, köy okullarındaki çocukların geleceğine ışık tutmak amacıyla anlamlı bir kampanya başlattı. “Kitabım Kitabın Olsun” sloganıyla düzenlenen kampanya, ilkokul ve ortaokul düzeyindeki okuma kitaplarının toplanarak ihtiyaç sahibi köy okullarına ulaştırılmasını hedefliyor.

Kitaplarınız Köy Okullarındaki Çocuklara Umut Olsun
Vatandaşlar, kampanyaya destek vermek için Balıkesir Gençlik Merkezlerinde bulunan kumbaralara kitap bağışında bulunabilir. Toplanan kitaplar, çocukların eğitimine katkı sağlamak ve onların daha parlak bir geleceğe adım atmalarını desteklemek amacıyla köy okullarına ulaştırılacak.
Kitap bağışında bulunmak isteyenler için son teslim tarihi 29 Aralık olarak belirlendi. Kampanyaya destek vermek isteyenler, Balıkesir Gençlik Merkezi’ne başvurarak çocukların geleceğine umut olabilir.
Kampanyayla ilgili detaylar Balıkesir Gençlik Merkezi’nin sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

Bülten