Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’e Gelmesi Beklenen Bakan Koronavirüs’e Yakalandı

Balıkesir’e Gelmesi Beklenen Bakan Koronavirüs’e Yakalandı

 

Önümüzde ki hafta birçok yatırım ve Proje müjdesi ile birlikte Balıkesir’e Gelmesi Beklenen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüse yakalandı.

 

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Covid-19 testi pozitif çıkan Kabine’de ki 3.Bakan Olan Kasapoğlu, Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bulunduğu açıklamada, “Eşimle birlikte yaptırmış olduğumuz Covid-19 testlerimiz pozitif çıktı. Çok şükür genel durumumuz iyi, doktorlarımızın tavsiyesiyle evde tedavi olmaktayız. Dualarınızı istirham eder, bu vesile ile herkes için sağlık ve afiyet temenni ederiz” ifadelerini kullandı.

Kasapoglu

Bakan Kasapoğlu’nun Müjdeleri Heyecanla Bekleniyor

Bakan Kasapoğlu’nun 11.12.2020 Cuma günü Balıkesir’e ziyareti ile ilgili programda bir değişiklik olup olamayacağı henüz belli olmamakla birlikte, Bakan Kasapoğlu’nun ziyareti esnasında paylaşacağı yatırım ve proje müjdeleri Balıkesir’de heyecan ile bekleniyor.

 

Koronavirüse Yakalana 3. Bakan Oldu

Kasapoğlu, Kabinede koronavirüs’e yakalanan üçüncü olurken, daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da koronavirüse yakalanmıştı.

Haber: Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu