GündemEğitimEkonomi

Balıkesir’e Yeni Bir Özel Eğitim Okulu

Balıkesir’e Yeni Bir Özel Eğitim Okulu

 

Balıkesir’in önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan Kastamonu Entegre Ağaç İşleri Firması tarafından yaptırılacak olan Özel Eğitim Uygulama Okulu için firma yetkilileri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilik arasında protokol imzalandı.

 

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firma ile imzalanan protokole göre Karesi İlçesinde mülkiyeti hazineye ait olan 2.000 m²’lik arsa üzerine 11 derslik, 8 bireysel eğitim odası, 3 atölye, spor salonu, yemekhane ve idari birimlerin yer alacağı Özel Eğitim Uygulama Okulu Binasının yapımı gerçekleştirilecek.

 

VALİ ŞILDAK TEŞEKKÜR ETTİ

 

Özel eğitim öğrencilerinin modern şartlarda eğitim alacağı bu okulun yapımı dolayısıyla firma yetkililerine teşekkür eden Vali Hasan Şıldak Balıkesir’de hayırsever kişi ve kurumların eğitime yaptıkları katkılarda adeta yarış içinde olduklarını, bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin iyi şartlarda bulunmalarının büyük önem taşıdığını belirten Vali Şıldak, bu anlamlı desteklerinden dolayı Kastamonu Entegre Firması Yönetim Kurulu ve Yöneticileri ile bu sürece katkı sağlayan Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu