Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir’in Canbeyi Rüzgar Hızında

Balıkesir’in Canbeyi Rüzgar Hızında

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, merkez ve İlçe ziyaretleri, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, vatandaş ziyaretleri, gençlik buluşmaları ile dikkat çekiyor.

 

Canbey, Gün İçinde Pek Çok Kuruluşu Ziyaret Etti

 

Ankara’daki yoğun tempolu çalışmaların ardından saha çalışmasıyla adeta baş döndüren Milletvekili Mustafa Canbey, İlçe Teşkilatını ziyaret etti ve teşkilat mensupları ile toplantı gerçekleştirdi. Sonrasında Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Canbey, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede oda başkan seçilen Ersin Sözdemir ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiğini ifade etti. Ardından, Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Üst Kurul Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Ülker’i ziyaret eden Mustafa Canbey; “Çiftçilerimizin derdiyle dertlenmeye, çiftçi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyoruz. AK Partimizin değişik kademelerinde görev yapmış, Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Üst Kurul Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Ülker’i, Altıeylül İlçe Başkanımız Ömer Munis ile ziyaret ederek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldık.” dedi.

 

Canbey Tüm Etkinliklere Katılıyor Üreticileri Dinliyor

 

Devamında Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği(HAYKOOP)’ni ziyaret eden Milletvekili Canbey, Kooperatif Başkanı Faruk Özen ile üreticilerin konuları üzerine toplantı gerçekleştirdi. Sonraki gün AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından organize edilen istişare toplantısına katılarak güne başlayan Mustafa Canbey; “İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile istişare ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen toplantımızda şehrimizin önemli konularıyla ilgili istişarelerde bulunduk. AK Kadrolar olarak Balıkesirimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Camiler ve İşletmeleri de Ziyaret Etti

 

Devamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ile Burhaniye’nin kırsal Şahinler Mahallesi’ndeki tarihi Camii’yi ziyaret eden Canbey incelemelerde bulundu. Burhaniye’de, Balıkesir’in Freeze Dry (dondurarak kurutma) yöntemi ile üretim yapan ilk endüstriyel meyve sebze kurutma tesisi olan Gargalı tesislerini ziyaret eden Mustafa Canbey, üretim süreçlerini inceledik. İlçedeki ziyaretinde bununla yetinmeyen Milletvekili Canbey; Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşletme İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’ni, Burhaniye Camilerini Kuran Kurslarını Hayır İşlerini Koruma ve Yaşatma Derneği’ni, Özem’le Yaşam Zeytinyağı Tesisleri’ni ziyaret ederek ilçe sakinleriyle ve esnaflarıyla bir araya geldi.

 

Gece Edremit ve Sabahında Bandırma’da

 

Günün sonunda MHP Edremit İlçe Başkanı Halil Görmen’in düğününe katılan Canbey, mutluluklar diledi. Yeni güne Bandırma’da başlayan Mustafa Canbey, Bandırma’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Katılımın ve ilginin büyük olduğu toplantıda Bandırma’nın önemli konularını masaya yatırıldı. Türk Kızılay’ı Bandırma Şubesi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu’na da katılan Mustafa Canbey, genel kurul neticesinde görevine devam eden Halil Özümit’i tebrik ederek başarılar diledi.

 

Maç İzledi ve Deve Güreşlerine Katıldı

 

Ardından İvrindi ilçesine geçen Mustafa Canbey, 1. Amatör Lig’de mücadele eden İvrindi Belediyespor Kulübü’nün 2022-2023 sezonu açılışına katılarak futbolculara yeni sezonda başarılar diledi. Sonrasında Havran Belediyesi tarafından düzenlenen “6. Geleneksel Folklorik Deve Güreşleri” etkinliklerine katılan Canbey, dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim etti. Neredeyse her hafta 5-6 ilçe gezerek Balıkesir’de ayak basmadık yer, sıkılmadık el bırakmayan Milletvekili Mustafa Canbey, “Balıkesir’in Canbey’i” adının hakkını veriyor. Canbey ile ilgili, “Bu tempoya ve vatandaşların ilgisine bakılırsa 2023’te muhalefetin işi zor gibi.” yorumları yapıldı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu