GündemÇocukçaEğitim

BALIKESİR’İN DEĞERLERİ

Sevgili çocuklar bugün ‘Çocukça ve Gençlik’ sayfamızda Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri konuğumuz oldular. ‘Balıkesir’i Tanıyorum’ adlı etkinliği düzenleyen miniklerin eğlenceli sohbetini dinlemeye hazır mısınız?

BENGİ projesi kapsamında ‘Balıkesir’i Tanıyorum’ adlı etkinliği düzenleyen Sabiha Gökçen Anaokulu’nun minik öğrencileri, okullarında gerçekleştirdikleri sunumlarla göz doldurdular. Birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapan miniklerin eğlenceli maceralarına ortak olmaya hazır mısınız?

Cocuk 3
Mehmet : Biz okulumuzda çok güzel bir şenlik yaptık. Halk oyunları gösterisi ve eğlenceli aktiviteler yapıldı. Ayrıca arkadaşlarımla birlikte çeşitli zamanlarımız oldu. Mesela biz Balıkesir’e özgğ olan yerlere gittik. Kurtdereli heykeli, saat kulesi, kuvayi milliye müzesine de giderek hem yeni bilgiler öğrendik hem de çok eğlendi.

Cocuk 4
Yiğit: Ben şehrimi çok seviyorum. Balıkesir’de gezilecek birbirinden güzel yerler var. Kurtdereli heykeli, şadırvan, kuva-yi mşlliyr müzesi gii yerler de var. Biz oralara geziler düzenledik. Oralar hakkında bilgi sahibi olduk. Sonra da öğretmenimizle birlikte eğlenceli maketler yaptık.

Cocuk 1
Buse:Biz okulumuzda çok güzel bir etkinlik yaptık. Bu etkinlik kapsamında Balıkesir’deki önemli yerlere gittik ve orada bilgiler öğrendik. Sonra da okulumuzda öğretmenlerimizle birlikte marketler yaptık. Gördüğümüz yerlerin maketlerini hazırlayıp sergiledik. Çok eğlenceliydi.

Cocuk 5
Ecrin: Okulumuzda çok güzel zaman geçirdik. Bahar şenliği gibi eğlenceli bir gösteri hazırladık. Halk oyunları oynandı. Biz çok eğlendik ve mutlu olduk. Yaptığımız Balıkesir maketleri sergilendi. Çok güzel ve eğlenceli bir gün oldu.

Cocuk 2
İpek: Okulumuzda sergi açtık. Orada da öğretmenlerimiz ile birlikte yaptığımız maketler sergilendi. Ben en çok Kurtdereli Mehmet Pehlivan maketini sevdim. Çok güzel bir gün oldu. Ben çok mutlu oldum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu