Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’in Gelinin Çantasını Önce Çöpe Attılar Sonra Çöpte Aradılar

Balıkesir’in Gelinin Çantasını Önce Çöpe Attılar Sonra Çöpte Aradılar

 

Balıkesir’de yaşayan Kübra Balaban, doğum yapmak üzere eşi Ozan Balaban ile İstanbul’a geldi.

 

Doğumuna iki hafta kala İstanbul’a gelen çift, kalacak bir otel aramak için Bahçelievler’de dolaşmaya başladı. Bu sırada Kübra Balaban bir anlık dalgınlıkla telefonu ve eşyalarının içerisinde olduğu çantayı yol kenarında unuttu.

Balikesirin Gelinin Cantasini Once Cope Attilar Sonra Copte Aradilar 01

Çöp Aracının Arkasından Koştular Ama!

Ancak, o esnada yoldaki çöpleri toplayan Bahçelievler Belediyesi temizlik işçileri, çantayı alarak çöp arabasına attı. O an bunu fark eden çift müdahale etmek istedi. Hatta çöp arabasının peşinden koştu. Ancak Balaban çifti araca yetişemedi. Hamile kadın bunun üzerine Bahçelievler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine Bahçelievler Belediyesi ekipleri önce çöp arabasını arıtma tesisinde boşalttı. Ardında ise, görevli personel, çöplerin arasında hamile kadının çantasını aradı. Görevliler. nihayet uzun süren aramanın ardından budukları çanta, telefon ve eşyalar, çocuğuna kavuşmak için gün sayan anneye teslim etti.

Balikesirin Gelinin Cantasini Once Cope Attilar Sonra Copte Aradilar 02

“Çöp arabasının peşine koştuk hep beraber”

Bahçelievler Belediyesine teşekkür ettiğini söyleyen Kübra Balaban, “Telefonum bulunduğu için sevinçliyim. İç ekranı kırılmış ama başka birinin elinde olmasındansa benim elimde olması iyi.  İlaçlarım ve diğer eşyalarım da bulundu. Doğumuma iki hafta var, fazlasıyla dalgınım. Eşim ile akrabası giderken, büyük bir poşet vardı eşyalarımızın içinde olduğu. Telefonum, ilaçlarım ve şarj aletim vardı. Poşeti bana bıraktıklarını bilmiyordum. Bir baktım çöp arabası almış, götürmüş. Daha sonra orada bir kargaşa çıktı. Çöp arabasının peşine koştuk hep beraber” ifadelerini kullandı.

Balikesirin Gelinin Cantasini Once Cope Attilar Sonra Copte Aradilar 03

“Çocuğumun her anını kaydediyorum”

Doğum yapmak için İstanbul’a geldiğini söyleyen Balaban, “Balıkesir’e gelin gittim, buraya doğum yapmaya geldim. Çöp arabasının peşine geldim. Telefonum çok önemli benim için. Karnım büyüdükçe, çocuğumun her anını kaydediyorum” şeklinde konuştu.

Eşyaları çöpe giden Kübra Balaban’ın eşi Ozan Balaban ise “Gece gece talihsizlik yaşadık. Bir pansiyon araştıralım dedik, başımıza bu olay geldi” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu