EtkinlikGündemİlçe Haberleri

Balıkesir’in Hatıra Köşesi 81 İlin İzlerini Taşıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, hediyelik eşya satıcısı Necdet Oral’ın Ören Hatırası köşesi, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Balıkesir’in Hatıra Köşesi 81 İlin İzlerini Taşıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, hediyelik eşya satıcısı Necdet Oral’ın Turistik Ören Mahallesi’nde oluşturduğu Ören Hatırası Köşesi, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Burada, Türkiye’nin 81 ilinin yanı sıra ünlü turistik bölgelerin adları da bulunuyor.

Ören Hatırası Köşesi, ziyaretçilerin hem keyifli zaman geçirmelerine hem de hatıra fotoğrafı çektirmelerine olanak tanıyor. Köşede yer alan il ve ilçe isimleri, ziyaretçilerin memleket özlemlerini ve bağlılıklarını canlandırıyor. Hediyelik eşya satıcısı Necdet Oral, köşenin oluşturulma amacını, insanlara memleketlerini hatırlatmak ve keyifli anlar yaşatmak olarak açıklıyor. Köşeye gelenler arasında, kendi memleketlerinin adını gördüklerinde mutluluk duyanlar olduğu gibi, farklı bölgeleri ziyaret etmiş olanlar da hatıra fotoğrafı çektirerek bu anları ölümsüzleştiriyor.

Balıkesir'In Hatıra Köşesi 81 İlin İzlerini Taşıyor
Necdet Oral Ve Mustafa Karabıyık, Burhaniye, Ören

Ziyaretçilerin arasında emekli bankacı Mustafa Karabıyık, Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinden olduğunu belirterek “Burada ilçemin adını görünce mutlu oldum.. Necdet ustaya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ören Hatırası Köşesi, bölgenin kültürel ve turistik potansiyeline katkı sağlamanın yanı sıra, ziyaretçilere anlamlı bir deneyim sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu