Gündem

BALIKESİR’İN HÖŞMERİMİNİ PATLATTILAR

Balıkesir’in höşmerimini bomba imha uzmanları patlattı. Balıkesir’in merkezinde bulunan Yeşilli Cami önündeki küçük çöp kutusunun yanına konan paket dikkat çekti.

Çevredeki vatandaşların polise bildirmesi ile birlikte olay yerine gelen bomba imha uzmanı paketi patlattı. Balıkesir’de şüpheli paket diye ihbar edilen paketten höşmerim çıktı.

Balıkesir’in höşmerimini bomba imha uzmanları patlattı. Balıkesir’in merkezinde bulunan Yeşilli Cami önündeki küçük çöp kutusunun yanına konan paket dikkat çekti. Çevre esnafının haber vermesi ile olay yerine bomba imha uzmanı geldi. Balıkesir’de Yeşilli Camii yanındaki bir çöp kenarındaki şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen inceleme ekibi görevlileri güvenlik için caddeden geçen vatandaşları yol kenarından uzaklaştırdı.Bomba imha uzmanının şüpheli paketi patlatmasıyla birlikte çevre esnafı da rahat bir nefes aldı. Patlatılan paket içerisinden höşmerim tatlıları çıktı. Paketi kimin bıraktığı ile ilgili araştırma yapıldı. Fatma Kara’nın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu