Balıkesir’in İki İlçesine Yeni Proje Görüşmesi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Balıkesir’e kazandırılacak yeni projeler için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Ziyarette Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da yer aldı.

Balıkesir’in İki İlçesine Yeni Proje Görüşmesi
Balıkesir’de çevre düzenlemeleri, sosyal donatı alanları ve kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Bakan Murat Kurum ile gerçekleştirdiği görüşmede, şehrin çehresini değiştirecek yatırımları ele aldı.
Kentsel Dönüşüm Projeleri
Gerçekleştirilen toplantıda, Balıkesir’in ilçelerinde hayata geçirilmesi planlanan çevre düzenlemeleri, sosyal donatı alanları ve kentsel dönüşüm projeleri ele alındı. Bölgenin yaşam kalitesini artıracak yatırımlarla ilçelerin çehresinin değişmesi hedefleniyor.
‘Önemli Adımlar Atıyoruz’
Milletvekili Belgin Uygur, görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, “Balıkesir’imiz için yeni projelere başlıyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, Bigadiç ve Havran başta olmak üzere ilçelerimizde yapılacak projeleri ele aldık. Çevre düzenlemeleri ve sosyal donatı alanlarıyla ilçelerimizi daha modern ve yaşanabilir hale getirmek için önemli adımlar atıyoruz” dedi.
‘’Şehrimize Hayırlı Olsun’’
Bakan Murat Kurum’un da projelere destek verdiğini vurgulayan Uygur, “Sayın Bakanımıza ilgisi ve destekleri için teşekkür ediyorum. Bu yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Balıkesir’in farklı noktalarında çevre ve şehircilik alanında önemli yatırımların hayata geçirilmesiyle, bölge halkının yaşam standartlarının yükseltilmesi ve modern şehircilik anlayışının benimsenmesi amaçlanıyor.
Balıkesir’de Berat Kandili dualarla idrak edildi
Haber merkezi