Balıkesir’in İncisi Marmara’da Deniz Ürünleri!

Balıkesir’in İncisi Marmara’da Deniz Ürünleri!
Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan Marmara Adalar ilçesinde deniz ürünleri ve topraksız tarım çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.
Faaliyet Ve Çalışmalar
Balıkesir’in ilçelerine ziyaretler gerçekleştiren Müdür Alkan Balıkesir Marmara Adalar ilçesini ziyaret etti. Yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde görüp değerlendiren Alkan yaptığı program kapsamında incelemelerini; Topraksız tarım, teknolojik seralar misya su ürünleri firmasında inceleme yaptı.
Deniz Ürünleri Ne Katkı Sağlıyor?
Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan yapılan ziyarette teknolojik seraların ne kadar önemli olduğuna değindi. Ayrıca midye başta olmak üzere deniz ürünleri yetiştiriciliği yapan Misya Su Ürünleri firması yetkilileriyle deniz ürünlerinin ülke ekonomisinde kattığı değer hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Hayalet Ağlar Projesinde Balıkesir’in Yeri
Hayalet Ağlar projesi kapsamında Marmara Denizi’nin temizlenmesi adına çıkarılan ağların geri dönüşüme gönderildiğini ifade etti.
Haber: Muhammed Can Akyürek