Gündem

Balıkesir’in Kısıtlama Kahramanları

Balıkesir’in Kısıtlama Kahramanları

Balıkesir’de sokağa çıkma kısıtlaması sürerken belediyelerin saha personelleri görevlerini sürdürerek Balıkesir’i yeni haftaya hazır etme çalışmalarını dürdürdüler.

SAHA PERSONELİ GÖREVE DEVAM

Balıkesir’in dört bir yanında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması sürdürüldü. Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında vatandaşlar son alınan tedbirler doğrultusunda evde kalmaya devam ediyor. Vatandaşlar evde kalmaya devam ederken belediyelerin saha personelleri kent düzenlerinin sürdürülebilmesi için özveri ile çalışmaya devam ediyorlar.

ŞEHİR YENİ HAFTAYA HAZIRLANDI

Balıkesir’de de hem il merkezi hem de ilçelerde faaliyetlerini sürdüren belediye saha personelleri boş kalan sokaklarda görevlerini sürdürürken objektiflere yansıdılar. Çalışmalarını sürdüren saha personellerinin kısıtlama uygulamalarında yürütttükleri faaliyetler sayesinde Balıkesir haftaya temiz sokaklar, meydanlar,ibadethaneler, onarılmış banklar, budanmış ağaçlar,dezenfekte edilmiş atmler, çöp konteynerları, ilaçlanmış toplu taşıma araçları gibi bir çok önemli detay ile başlıyor. Detayların tamamı bir araya geldiğinde ise covid-19 ile mücadele eden temiz ve düzenli bir şehir ortaya çıkıyor. Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu