Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’in Marmara Adalarda Evlere Girip Eşyaları Parçaladılar

Balıkesir’in Marmara Adalarda Evlere Girip Eşyaları Parçaladılar

 

Balıkesir’in turistik ilçeleri arasında yer alan Marmara’ya bağlı Avşa adasında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin yazlık evlere girerek eşyalara zarar vermesi ada sakinlerinin huzurunu kaçırdı. Avşa adasının Deniz Mahallesi’nde yaşanan olayda, yazlık evlere giren kişiler evlerdeki eşyaları talan etti, kırdı, döktü.

Turistlerin İlgi Duyduğu Ada’da Neler Oluyor?

Yaz aylarında turist yoğunluğu en çok olan yerleşim yerleri arasında yer alan Marmara ilçesine bağlı Avşa adasında oturanlar ilginç bir olaya şahitlik etti. Adanın Deniz Mahallesi’nde bulunun 50 konuttan 15’ine giren kimliği meçhul şahıslar evlerin içinde bulunan eşyaları kırıp dökerek kullanılmaz hale getirdi.

“Şimdiye kadar evimizin önünden çöpümüz kaybolmadı”

Kendisinin yıllardır aynı yerde oturduğunu ifade eden Ayşe İlgün bu güne kadar bu tür bir olayla karşılaşmadıklarını belirterek, “Biz bu mahallede yıllardır yaşıyoruz. Şimdiye kadar kapımızın önündeki bir çöpümüz dahi kaybolmadı. Fakat bir yıldır burada girilmedik ev bırakmadılar. Yan komşumun yatak odasından tutun da evdeki buzdolabına kadar her şeyi parçalamışlar.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu