Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’in Uluslar Arası Ödüllü Girişimcisinden Vali Şıldak’a Ziyaret

Balıkesir’in Uluslar Arası Ödüllü Girişimcisinden Vali Şıldak’a Ziyaret

 

Nermin Hanım Zeytinliği, uluslar arası platformda ki başarıları ve aldığı ödüllerle dikkat çekiyor. Son olarak ABD ve İtalya’dan ödül alan Nermin Gelbal-İsmet Gökduman çifti, Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.

 

Vali Şıldak, kadın girişimci olan Nermin Gelbal Gökduman’a Balıkesir’e sundukları katkı için özellikle teşekkür etti.

 

Bu Kez Ödül ABD ve İtalya’dan Geldi.

‘Nermin Hanım Zeytinliği’ son olarak, Newyork NIIOOC ve İtalya EVO’dan altın madalya ödülü almayı başardı. Dahası, hem NIIOOC (The Newyork İnternational Olive Oil Competition) hem de EVO (İnternational Olive Oil Contest) dünya çapında prestiji olan ödüller.

Balikesirin Uluslar Arasi Odullu Girisimcisinden Vali Sildaka Ziyaret 03

Ayrıca, Nermin Hanım Zeytinliği’nin ürettiği ürünler yurt içinde ve yurt dışında rağbet görüyor. Üstelik, kurulan güvenli sistemle ürünlere digital platformdan ulaşmak ve satın almak  mümkün. Ayrıca, https://www.nerminhanim.com adresinden tüm ürünlere kolaylıkla erişilebiliyor.

Başarı Grafiği İle Rol Model Oluyor

Nermin Gelbal Gökduman, aynı zamanda başarı grafiği ile bölgede bir çok işletmeye rol model oluyor. Özelliklede, üretim ve pazarlama da yakaladığı başarılı performans, Balıkesir’in marka değerine önemli bir katkı sunuyor. Öte yandan, Balıkesir’in muhteşem ege kıyılarında tatil yapmak istiyorsanız, ürünleri bizzat tadarak alma imkanı var. Üstelik, bu imkan, üretim tesislerinin hemen yanında bölgedeki en iyi bir restoranda yemek şansı ile birlikte sunuluyor.

Balikesirin Uluslar Arasi Odullu Girisimcisinden Vali Sildaka Ziyaret 02

Nermin Hanım Zeytinliği ‘nin digital platformdaki adresine burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu