GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Balıkesirli 2 Firmaya Marmara Bölge Ödülü

Balıkesirli 2 Firmaya Marmara Bölge Ödülü

Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde Marmara Bölgesindeki sanayi tesisleri arasında 14. sü düzenlenen “Sektörel Performans Değerlendirmesi” organizasyonunda 2 Balıkesir firması performansları ile sektörlerinde birinci oldular.

MİLANO AĞAÇ VE İŞBİR ÖDÜLLENDİRİLDİ

13 Aralık 2021 tarihinde Kocaeli’nde yapılan ödül töreninde BASİAD Üyesi Milano Ağaç A.Ş. adına firmanın Yönetim Kurulu Başkanı ve BASİAD Başkan Yardımcısı Barış Sağlam ödülünü Kocaeli Emniyet Müdürünün elinden aldı. Performansı ile Balıkesir’i gururlandıran diğer Balıkesir Firması ise İşbir Elektrik Sanayi A.Ş. oldu. İşbir A.Ş. adına birincilik ödülünü Genel Müdür Burhan Özgür aldılar.

SAVAŞ “FİRMALARIMIZI TEBRİK EDERİZ”

BASİAD Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selçuk Savaş, ayrıca Balıkesir’de 2 firmanın Marmara birincilik ödülü aldığını söyledi. 2008 yılından bu yana Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde, “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme” ödül organizasyonu düzenlendiğini hatırlatan Savaş, “ Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde düzenlenen organizasyonun Çözüm Ortakları arasında; Price waterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve ayrıca Doğu Marmara ABİGEM A.Ş., Major Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi yer almaktadır.

Bölgesel Ortakları ise; Marmara Bölgesinde yer alan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve ayrıca Trakya Kalkınma Ajansı’dır.”dedi.7 farklı kategoride değerlendirilen firmaların yarıştığı sistemde Güney Marmara Kalkınma Ajansı Balıkesir ve Çanakkale illerinde yerleşik sanayi tesislerinin organizasyona katılım çalışmalarında destek faaliyetlerini yürütmekte ve ayrıca organizasyonda jüri olarak yer alıyor.Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu