Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesirli 28 Firma İlk 500’de

Balıkesirli 28 Firma İlk 500’de

 

BSO’ya kayıtlı 28 işletme İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına girmeyi başardı. Ayrıca, Balıkesir Sanayi Odası (BSO) konu ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı.

 

004 1

Pandemi Dönemine Rağmen Artış Sevindirdi

Balıkesir, özellikle son yıllarda Organize Sanayi bölgesi ile ilgili çalışmalarıyla yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle, Balıkesir’de sanayi ile ilgili yatırımlar meyvesini veriyor. Ayrıca, Bu yıl İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine beş Balıkesir firması daha Girdi. Balıkesir Sanayi Odası yaptığı açıklamada, özellikle bu artışın sevindirici olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Pandemi sürecine rağmen yaşanan artış, şehirde özellikle sevinç yarattı. BSO Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 araştırması ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Ayrıca, açıklamada, İSO tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020” Araştırmasına da yer verdi.

Yarış, “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırması’na göre, Balıkesir Sanayi Odasına kayıtlı 28 firma listede yer aldı. Ayrıca, Geçen sene 23 firmanın yer aldığı İSO ilk 500 listesinde, bu sene Balıkesir’den 28 firma yer aldı. Listeye giren her bir üyemizi tebrik ediyor, ülkeye olan katkılarının, üretimlerinin artarak devamını diliyorum “dedi.

Ilk 500 Listesinde Yer Alan Balikesir Firmalarinin Listesi Soyle

Haber: Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu