GündemSpor

Balıkesirli Başkanlardan Ortak Mesaj: “Irkçılığa Hayır”

Balıkesirli Başkanlardan Ortak Mesaj: “Irkçılığa Hayır”

 

Balıkesirli Belediye Başkanları Paris Sain-Germain Başakşehir karşılaşmasında maç hakeminin bir futbolcuya yönelik ırkçı tavrına yönelik ırkçılığa hayır mesajlı tepkiler geldi.

ORTAK TAVIR SERGİLENDİ

Balıkesirli Belediye Başkanları Paris Saint-Germain Başakşehir karşılaşmasında maç hakeminin bir futbolcuya yönelik ırkçı tavrına yönelik ırkçılığa hayır mesajlı tepkiler geldi. Neredeyse tüm ilçe belediye başkanları sosyal medya hesapları üzerinden ırkçı tavır ve söyleme maruz kalan futbolcuya yönelik destek geldi. Başkanlar yaşanan hadise sonrası hemen tepkilerini gösterirken Türkiye’nin asla böyle bir tutuma karşı sessiz kalmadığını ülkenin dört bir yanından gelen tepkilere Balıkesir’in de eşlik ettiğini ortak tavır ile ifade ettiler.

IRKÇILIĞA HAYIR DENİLDİ

Fransa’da yapılan karşılaşmada meydana gelen ırkçı tutuma yönelik sosyal medya hesapları üzerinden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Havran belediye Başkanı Emin Ersoy ve diğer bir çok başkan ve siyasetçi konu ile ilgili slogan haline gelen “No to Racism” (ırkçılığa Hayır) mesajları ile futbolcunun yanında olduklarını ve ırkçılığın karşısında olduklarını dile getirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu