GündemEğitimİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesirli Öğrencilerden Başarı

Balıkesirli Öğrencilerden Başarı

Balıkesirli öğrencilerden başarı. WICE Dünya Buluş Yarışmasında Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Dünya 2. ve ayrıca 3. olarak başarı sağladılar.

DÜNYA 2.Sİ OLARAK GÜMÜŞ MADALYA

Karesi ilçesinde bulunan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri çevrimiçi olarak gerçekleştirilen WICE (World Invention Competition and Exhibition) Dünya Buluş Yarışması ve Sergisi proje yarışmasında Finale kalarak, Türkiye’yi temsil eden öğrenciler Kimya Öğretmeni Danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile ayrıca 29 ülkeden 369 Finalist takım arasında Uygulamalı Yaşam Bilimleri Kategorisinde Dünya 2. si olarak Gümüş Madalya kazandılar.

36 ÜLKEDEN 500 FİNALİST ARASINDA

ISIF (İnternational Science and Invention Fair) Uluslararası Bilim ve Buluş Fuarı yarışmasında Finale kalarak Türkiye’yii temsil eden öğrenci Saliha Betül Turacı, Biyoloji Öğretmeni Burcu Güler Danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile ayrıca 36 ülkeden 500 Finalist takım arasında Yaşam Bilimleri Kategorisinde Dünya 3.sü olarak Bronz Madalya kazandılar.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu