GündemEğitimİlçe Haberleri

Balıkesirli Öğrencilerden Çevre Ve Küresel Projelerle Farkındalık

Balıkesirli Öğrencilerden Çevre Ve Küresel Projelerle Farkındalık

 

Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri çevre ve küresel iklim sorunları hakkında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

 

Okul ve Öğrenciler ile Yeşil Bayrak

Bu neticede öğretmen ve öğrenciler “The Student And School With Green Flag” (Öğrenciler ve Okul ile Yeşil Bayrak) isimli Erasmus+ projelerini tanıtmak üzere Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret ettiler. Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Esra Özay ve Muhasebe Finansman Alan Şefi Burhan Toptaş’tan projenin amacı ve kapsamıyla ilgili Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürüne bilgi verdi. Müdür Ali Tatlı, proje ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Erasmus Proje Ziyaret 3

 

Sınırların Ötesinde Arkadaşlıklar

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Erasmus+ yurt dışı hareketliliği ile öğrencilerin; yeni yerler görüp sınırların ötesinde arkadaşlıklar kurabileceğini, farklı öğrenme metotlarını deneyimleme fırsatı elde edebileceğini vurguladı. Ayrıca Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı toplumun çekirdeğini oluşturan aile kurumunun önemine de değindi.

”Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.”

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı gücünü ve bütünlüğünü kaybeden aile yapısının, toplumlarda telafisi mümkün olmayan sorunlara yol açtığını bu kapsamda; gençlerin topluma faydalı birer insan olarak yetişebilmesi için aile değerlerine önem verilmesi gerektiğini belirtti. Müdür Ali Tatlı Mustafa Kemal Atatürk’ün ”Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.” sözünün altını çizdi.

Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu