GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesirli Pırıl Özçelik AK Parti Tanıtım Ve Medya Başkan Yardımcısı Oldu

Balıkesirli Pırıl Özçelik AK Parti Tanıtım Ve Medya Başkan Yardımcısı Oldu

Balıkesirli deneyimli gazeteci Ahmet Aydemir’in torunu, genç hukukçu Pırıl Özçelik, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ege ve ayrıca Akdeniz Bölge Koordinatörlüğüne getirildi.

Pırıl Özçelik Kimdir

1997 Balıkesir doğumlu, Avukat. Lise eğitimini Balıkesir Rahmi Kula Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Tam Burslu olarak öğrenim görmüş olup 2019 yılında mezun olmuştur. 2019 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Özel Hukuk alanında Yüksek Lisans yapmaya başlamış olup halen eğitimine devam etmektedir. 2018 yılından bu yana ayrıca kurucusu olduğu Yargan Hukuk Derneği’nin başkan yardımcılığını yürütmektedir. Siyasi hayatına 2019 yılında ayrıca AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Komisyonu Üyeliği ile başladı.

2019-2021 yılları arasında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Komisyon Üyesi olarak görev yaptı. 2020 Ekim ayında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Yedek MKYK Üyesi olarak atandı.15 Mart 2021 tarihinde düzenlenen 6.Olağan Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi’nde yeniden MKYK üyesi olarak seçildiler. İyi derecede İngilizce, ayrıca Temel düzeyde Almanca bilmektedir. Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu