Balıkesirli Vatandaş Cumhurbaşkanı İçin Hayır Yaptı

Balıkesirli Vatandaş Cumhurbaşkanı için hayır yaptı. Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde seçimi bir kez daha kazanarak cumhurbaşkanlığı görevine yeniden gelen Recep Tayyip Erdoğan için mevlit okundu. Arından misafirlere, pilav ve ayran ikramı gerçekleşti.
Balıkesirli Vatandaş Cumhurbaşkanı İçin Hayır Yaptı
Ayvalık’ın sevilen simalarından Akile Nurten Salan , Merkez Saatli Camii’nde hayır yaptı. Hayır etkinliğine AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, Hamdi Gür, AK Partili kadınlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.. Okunan mevlidin ardından cami avlusunda pilav ve ayran ikramı gerçekleşti.
Akile Nurten Salan, “Bugün burada Cumhurbaşkanımızın seçimleri bir kez daha kazanarak görevine devam etmesinin sevinci nedeniyle hayır düzenledim. Onu çok seviyorum. Allah onu başımızdan hiçbir zaman eksik etmesin” dedi.
“Sayın Cumhurbaşkanımızı gerçekten yürekten çok seviyorlar”
AK Parti Ayvalık İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Neşe Albayrak’da katılım gösterdi. Albayrak, “Bugün burada bulunmaktan çok mutluyuz. Akile ablamızın heyecanına biz de ortak olduk. Vatandaşlarımız, Sayın Cumhurbaşkanımızı gerçekten yürekten çok seviyorlar. Biz de Akile ablamızı bugün burada yalnız bırakmadık. Sağolsun varolsun” dedi.
Kazanırsa Mevlit Yaparım
Albayrak, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın gönderdiği içinde kahve fincanı ve Türk bayrağı bulunan hediyeyi Akile Nurten Salan’a takdim etti. AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür de, “Akile Nurten Salan ablamız sağ olsun seçimlerde Cumhurbaşkanımızın seçimleri kazanması halinde böyle bir mevlit okutmayı dilemiş. Bugün de bunu gerçekleştiriyor. Allah kabul etsin. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Hamdi Gür, “Tayyip Erdoğan bu güzel ülkemizin bir gerçeği. Aslında Tayyip Erdoğan’ın bu seçimi kazanmasıyla Tayyip Erdoğan kazanmadı, Türkiye kazandı. Türkiye’nin istiklali kazandı. Türkiye’de yaşayan vatandaşlar kazandı. Biz bunu gittiğimiz her yerde halka deklare ede ede anlatıyoruz. Bunun için il il, ilçe ilçe geziyoruz. Bugün ülkemizin istiklali için Tayyip Erdoğan vazgeçilmez bir gerçektir. Bu millet bunu da kendisine verdi. Bu yüzden de milletimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca oy veren, vermeyen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…
Kaynak: Haber Merkezi
Ayvalık Hakkında
Ayvalık, Türkiye’nin Balıkesir ilinin bir ilçesidir. Balıkesir’in en batısında, Ege Denizi kıyısında bulunan ilçe, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Ayvalık kış mevsimlerinde büyük bir kasaba nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle dönemsel nüfus artışı yaşamaktadır. Ayrıca Tarihte çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış olan Ayvalık, 2017’den beri UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer almaktadır.