GündemSpor

BALIKESİRSPORA DESTEK GECESİ

TFF 1. Ligde mücadele eden Ekol Hastanesi Balıkesirspor “omuz omuza” sloganıyla düzenlenen gecede, toplam 17 bin 82 forma satışı yapıldı.

Gecede takım kaptanı Hırvat Kaleci Andrija Vukovic , Sezer Özmen, Serdar Güncü ve Berat Aydoğdu telefonun başına geçerek özellikle Balıkesir iş dünyasından gelen telefon görüşmeleriyle üzerinden forma satışı gerçekleştirdiler. Balıkesirspor’a destek sağlamak amacıyla düzenlenen forma satış etkinliğinde 17 bin 82 adet kırmızı-beyazlı forma satıldı.
Maddi olarak zor günler geçiren Balıkesirspor’a destek sağlamak amacıyla Avlu Balıkesir’de düzenlenen etkinlikte kulüp Başkanı Kadir Dağlı 1. Lig’in kıymetini bilmemiz gerekiyor diyerek yönetimi haziran ayında teslim aldık. Her şey istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Balıkesirspor için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. 1. Lig çıkılması çok zor bir lig haline geldi. Yerimizin kıymetini bilmemiz lazım. Ekonomik krizden dolayı belediye başkanlarımıza, iş adamlarımıza yükleniyoruz. Bir denge kurmamız gerekiyordu. Biz de forma gecesi düzenledik. Balıkesirspor’un bir 3 puanı daha silinmesin diye kulüp lisansı aldık. Hedefimiz hala ligde kalabilmek” dedi.

Balkes 3
Tff 1. Ligde Mücadele Eden Ekol Hastanesi Balıkesirspor “Omuz Omuza” Sloganıyla Düzenlenen Gecede, Toplam 17 Bin 82 Forma Satışı Yapıldı. Programa, Taraftarlar Yoğun Ilgi Gösterdi. ( İlkan Toprak – Anadolu Ajansı )

Bu Borçlar Kapansın

Kadir Dağlı düzenlenen gecede borçlu olunan firmalardan alacaklarını bağış yapmalarını istedi. Alacaklarından dolayı Balıkesirspor’dan ayrılan isimlerden de alacaklarından indirip yapmaları çağrısında bulundu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da, 1966 adet forma bağışında bulunduğunu söyledi. Balıkesirspor ile ilgili 88 ve sonrasını iyi bilirim. Paramız var diyeni görmedim. Balıkesir, Balıkesirspor’u sahipsiz bırakmayacaktır. Futbolcularımız ellerinden gelenleri yapıyorlar. Balıkesir halkı olarak destek olmak istiyoruz. 1966 tane forma bağışında bulunuyorum” şeklinde konuştu. Telefonla programa katılım sağlayan Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise şunları söyledi: “Mağlubiyetten dolayı özür diliyoruz. Çok üzgünüz. Telafisi de bizde. Futbolcularıma güveniyorum. Bu gece hepimiz için farklı bir gece. Bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Başkan ne derse o olur.”dedi. Balıkesirspora Ak Partili ilçe belediyeleride temsili forma satın alarak destek oldu.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu